God hjelp til å gjøre svake punkter sterkere!

Mange gode innspill å ta med seg videre i treningen.
Mange gode innspill å ta med seg videre i treningen.

I helga har jeg og Jess vært på kurs med Eli Beate Sæther, som blant annet fikk med seg en 2. plass i fjorårets VM. Når en siste liten-plass på kurs dukket opp samme dag som helga ble fri var det bare å kaste seg på, og jeg angrer ikke!

Banene inneholdt mange elementer som er blant våre svake punkter – perfekt! Det er jo de tingene jeg trenger hjelp med – ikke det vi allerede kan.

Å trekke hunden mot meg, samt å få Jess til å ta hindre som står parallelt med løperetningen på rettstrekker har vært en utfordring. Blikket er helt klart et viktig verktøy for min del, og jeg har nok ikke vært flink nok til å bruke det på riktig måte – da er det jo ikke rart hunden løper forbi heller! Jeg ble litt mer bevisst på det etter kursene og treningene i Tyskland, men fikk en ny vekker i helgen – moro!

Selvstendighet og hinderdiskriminering fikk vi også jobbet med – gull verdt! Også må jeg huske å bruke svingkommandoene, som Jess tross alt er ganske god på 😛 Hva skal man vel med dem om de ikke blir brukt, hehe.

Vi skal trene for Eli Beate igjen om en måned – det gleder jeg meg til! Før den tid står besøk av Claudia Zenner på programmet neste helg, og etter det igjen er det stevne på hjemmebane i Moelv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *