«Better safe than sorry»

Sponset

Tequila fikk iset ned det venstre beinet sitt etter gårsdagens trening.
Tequila fikk iset ned det venstre beinet sitt etter gårsdagens trening.

«Å nei, ikke nå igjen», tenkte jeg da Tequila begynte å halte på gårsdagens trening. Det var ikke lett å se, men jeg kjenner henne såpass godt at jeg fort ser om hun går urent. I skritt var det lett å se at noe ikke var helt som det skulle. Hun hadde haltet litt på tur søndag og, men da tenkte jeg det sikkert var snø i potene som var årsaken, siden hun er veldig var på det.

Etter å ha opplevd skade i en tå på samme bein tidligere fryktet jeg det verste, og bestilte time hos Nordisk heste- og hundeterapiskole for sjekk.

Heldigvis var det ingen åpenbare funn. Hun virket litt øm i venstre skulder, og ble behandlet med laser. Nå blir det kontrollert mosjon i bånd de neste dagene, så får vi håpe at hun bare har fått en smell i lek med Jess som går over!

Husk at det er karantenetid for laser om man skal konkurrere, mer om det her!

På veg hjem stoppet vi innom for å hente noen nye sekker med mat til hundene. Jess har blitt veldig tynn i skisesongen, derfor kjører vi på med sportsvarianten for hennes del fra nå av. På veterinærsjekk sist uke veide hun bare 14 kilo! Nå skal hun opp i vekt igjen 🙂

Jess og Max er fornøyde med påfyll av mat! Max er forøvrig avbildet på den lille sekken :)
Jess og Max er fornøyde med påfyll av mat! Max er forøvrig avbildet på den lille sekken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *