En sjeldent god treningsøkt!

Onsdag skulle jeg ha trening med Team Hennagarden på kvelden, derfor ble det hvile på Max og Tequila (sistnevnte er i god form, men holdes fortsatt i bånd for sikkerhets skyld!), og trening på Jess før økta deres startet. Vi fikk en sjeldent god økt!

Først trente jeg litt felt. Jeg må skjerpe meg på det slik at vi kommer videre snart… Og det hun gjorde var veldig oppløftende! Flere gode treff både rett fram (det er hun ganske stabil på) og med sving. YES!

Slalom kjørte vi også med litt utfordringer på inngangen. Hun slet litt med det på kurset med Eli Beate, men nå gikk også det overraskende bra – selv med tunnel midt i fleisen!

Avsluttet med å minne litt om verbale kommandoer på hopp fra avstand og ulike vinkler. Der gjettet hun litt uten hjelp fra mitt kroppsspråk, så det må vi øve mer på!

Håper på flere slike økter framover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *