Om seier, tap og godteristopp

Jess legger slagplanen sin fra tribunen…

I helga var vi med på Drammen hundefestival.

Høydepunktet ble Tequilas seier i agility på søndag! Vi slo regjerende norgesmester Robert med Arwen med tre hundredeler, johoo! Jeg vant på grunn av Tequilas løpende felt – uten dem hadde vi vært et stykke bak! Vi taper blant annet alt for mye tid i slalomen. Fart i slalom når fører er passiv må vi trene på…

Jess gjorde et veldig godt hoppløp lørdag, men en tunnel etter ei rettstrekke like før mål ble litt for fristende, og hun rakk å stikke nesa si inn før hun snudde – DISK! Uansett veldig godt fornøyd med løpet, ingen feil utenom det! Søndagens hoppløp disket vi også – først tjuvstartet hun, og litt senere i banen misforstod hun et bakbytte og løp på utsiden av hoppet… I begge agilityløpene valgte jeg å diske oss ved å ta bommen på nytt, da jeg ikke var fornøyd med feltene hennes. Hun fikk prøvd ny farge og underlag (lyst teppe) på bom denne helgen – kjempegod erfaring!

Dessverre dårlig med filmer, da jeg hadde glemt minnekortet til kameraet hjemme… Noen mobilvideoer har jeg vært heldig å få, men kvaliteten på filene blir litt for dårlig til at det blir noen film her. Vinnerløpet til Tequila er i alle fall delt på Facebooksiden AgilityJeanette, så kan de som vil se en svart prikk fyke rundt der 😉

Godteristopp ingen hindring da Marthe fylte år! Med passende antrekk, så klart.

Forøvrig bør det nevnes at jeg like før helgen ble utfordret av Jan Egil Eide til å holde meg unna sjokolade og andre søtsaker fram til 20. juni. Jeg er over snittet glad i sjokolade, så det blir vanskelig, men jeg klarte det i fjor! Da bør det jo være mulig igjen, særlig når premien som er lovet er 50 gram førsteklasses sjokolade per dag…?

Unntaket er dessert som serveres til maten i forbindelse med anledninger som for eksempel bursdager, og HELDIGVIS hadde Marthe som vi trener med og delte hytte med i helgen bursdag på lørdag. Jeg håper på mange bursdager framover 😉

En stor takk til både Marthe og Mette for en flott stevnehelg, samt alle blide ansikter rundt ringen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *