Et vanskelig valg, men jeg tror det er det riktige

Mer tid med disse blir ikke dumt! Foto: Maja Rokavec.

Jeg har visst en stund at noe måtte forandres, men det å tørre å gjøre det er ikke alltid like enkelt!

Å få tiden til å strekke til med full jobb er ikke bare bare når man har en hobby som tar mye tid, derfor har jeg gjort noe med det. Fra april tar jeg permisjon hver tirsdag i ett år – det vil åpne mange dører! Da kan jeg få tid til å ta privattimer, kanskje gå noen onlinekurs og ikke minst trene både meg selv og hundene mer rent fysisk. Håpet er at dette skal gi et løft på det sportslige.

I perioder har det vært slik at jeg har stått opp før jobb for å trene hundene, og det nytter ikke i lengden. Det har jeg ikke nok overskudd til. Instruksjon har det også blitt fint lite av, siden det innebærer en kjøretur på minst to timer hver veg etter jobb. Og jeg vil jo gjerne ha litt hjelp og noen spark bak for å komme meg videre!

Jeg har jobbet 100 prosent i Ringsaker Blad i ti år nå. Jeg trives utrolig godt i jobben min, og har heldigvis hatt fleksibilitet på helger slik at jeg har kunnet gå uttak og være med på viktige konkurranser. Å få denne muligheten i ukedagene i tillegg setter jeg veldig pris på. Det betyr en del tusenlapper mindre i løpet av et år, samt mindre til pensjon spart, men for meg er tid mer verdt enn penger, så dette gleder jeg meg til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *