Se hvordan et teppe hjelper Jess til å hoppe bedre!

Tirsdag var vi på ukens første trening med Andy de Groote fra Belgia. Han hadde som vanlig morsomme og utfordrende baner å by på, og gode innspill å komme med.

En av tingene han var opptatt av, var at Jess hadde en tendens til å trekke bakbeina innunder seg når hun hopper, særlig når hun må samle seg litt (wraps går fint, men mellomtingen er litt vanskelig for henne). Løsningen hans for å få henne til å strekke beina mer bak seg, og dermed minske risikoen for å rive, var både lettvint og effektiv – et teppe på pinnen! Forskjellen var ganske stor, bare se her:

Der ser dere forskjellen før og etter, samt hele banen til slutt. Dessverre ikke video fra samme vinkel da kameraet mitt sto i det ene hjørnet, og «eksempelfilmen» ble filmet fra en annen kant, men man får jo et inntrykk likevel!

Tanken er å «krympe» teppet gradvis til man etter hvert ikke trenger det lengre. Skal teste ut dette litt og se om det får henne til å strekke ut beina mer.

Vi var også på kurs onsdag, det kommer eget innlegg fra den dagen etter hvert. På grunn av et frafall har vi også slengt oss med på en økt i morgen tidlig, så denne uka får Jess virkelig kjørt seg…! Både hun og de små har kost seg på lang tur i dag for å lade batteriene.

Les også:

Andykurs november 2015 

Andykurs desember 2016 – dag 1

Andykurs desember 2016 – dag 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *