Lista over ting å trene på blir stadig lengre..!

Det fylles på med punkter for hver gang vi er på kurs, og det er jo bra! Så får jeg bare huske på å faktisk trene på de tingene også… Ikke lett å bestemme seg for hva man skal ta tak i først, og det har lett for å gå rett i glemmeboka. Derfor har jeg skrevet opp alt i «huskeboka» som ligger i treningsbagen, i håp om at det skal bli gjort.

Nå har vi vært gjennom to dager til med Andy-kurs, og dette har jeg tatt med meg fra øktene:

Dag 2

  • Tidlige beskjeder, og ikke stå i vegen for bikkja! En gjenganger…
  • Sving ut av tunnel hadde jeg store planer om å trene på en gang ja. Det har imidlertid ikke blitt gjort, og det merket vi godt på banen denne dagen!
  • Huske å fullføre armbevegelse og vise med blikket for å hjelpe henne når jeg beveger meg videre. Altfor slurvete der, bortskjemt med Tequila som er rutinert og tar hinderet uansett.

Dag 3

  • Jeg må trene på «inn», altså at hun skal komme mot meg. Det har både Eli Beate og Jan Egil nevnt før Andy også. Vi begynte omsider såvidt i forrige uke da det ante meg at noe kunne dukke opp i Andy sine baner, MEN bør nok jobbe litt mer der… 😛 Da blir det lettere å ta hopp som står i vanskelige vinkler.
  • Dessverre ville ikke minnekortet på kameraet ha med seg den midterste delen av økta, men der var det timingen min som ble satt på prøve – den må finpusses!
  • Jeg må huske å rope på henne tidlig nok når det dukker opp fristende hindre i synsfeltet hennes som hun ikke skal til.

Les innlegget fra første kursdag her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *