Slik lærer Jess seg «høyre» og «venstre»

Lørdag kveld tok vi en treningsøkt i hallen med felt, slalom og høyre/venstre.

To konkurranser og lite trening har gjort Jess sine felt lovlig tynne, derfor var det greit å få kjørt litt på det igjen denne uka!

Tequila løp også felt, i tillegg til at hun trente på slalom. Det er det hindret hvor vi har mest å hente. Hun går bra hvis jeg kan stikke fra rett fram, men hvis jeg blir passiv ved siden av fordi vi skal svinge senker hun farten veldig i stedet for å jobbe seg fram. Slik er det jo i de fleste baner, derfor skal vi jobbe litt med det fram mot uttak. Tror løsningen med å kaste leke motsatt veg i enden kan funke bra.

Jess ble også introdusert for «høyre» og «venstre». Har jo brukt dette for sving på bommen så hun kjenner litt til det, men ikke vært sikker nok. For å kunne øve mer spesifikt på retning uten å måtte tenke på felt brukte jeg en tunnel. Siden jeg har tenkt å kunne bruke den kommandoen på alle andre hindre enn hopp er jo det like greit også. Vi merket på kurset med Andy at en svingkommando er lurt å ha! Det har stått på lista over ting å trene på en stund, men ikke blitt blåst støv av før nå…

 

Kommende uke skal vi lade opp til helgens kurs med Mona Grefenstein. Det blir moro. Jeg skal også ha jobb-fri på tirsdag for første gang. Gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *