Prøv banen vi løp på mandag!

I går var det trening med Åsmarka blandede som vanlig, og tema for kvelden var hinderdiskriminering.

Her var tunellen bak 2, slalomen og møne/tunell, samt hopp 1 som sto tett på slalomen, utfordringene.

Det gikk egentlig overraskende bra med begge hundene! Tequila gikk best på første runde, litt lenger ut i økta begynte hun å ta slalomen i stedet for 3, men når det gjelder slalomen elelrs synes jeg hun var flink til å holde farten i den og fullføre selv om jeg som fører er passiv (det har vi jo begynt å trene litt på, jfr. tidligere innlegg). Prøvde flere handlingsvalg underveis på begge hundene. Litt overraskende at tysker fungerte best på 2-3 for Jess.

Kjørte også en runde med felt på bommen på slutten av treningen.

Video fra økta litt lenger ned 🙂

I dag er forøvrig første dag med tirsdagsfri – utrolig godt! Vi har trent en økt i hallen, og det blir lang tur i skogen i vårværet – luksus! Gleder meg til snøen smelter og vi kan begynne å trene ute i hagen igjen 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *