Hjernetrim for den tobeinte!

På kveldens trening satte vi opp denne banen som jeg fant på gruppa «Agilitycourses» på Facebook for en stund siden:

Den ble en utfordring å huske…! «Ut, ut, ut»! Men det gikk på et vis, og det var noen utfordringer der – først og fremst for Jess! Der ble det mye rart i dag, hehe, men slik er det noen ganger! Så forøvrig på filmen at jeg ofte sto litt i vegen for begge hundene. Det får jeg prøve å huske på i lignende situasjoner senere.

Tequila gikk banen ganske bra, men manglet litt «piff» i dag. Den selvstendige slalomen hennes var imidlertid veldig bra! Selv om farten kunne vært bedre fullførte hun uten min støtte og holdt grei fart selv om jeg ble passiv – supert!

Hvordan (hele) økta gikk ser dere her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *