Gavedryss på sponsorsamling!

Sponset

Vi var så heldige å få vektvest for å styrke framparten. Her skal belastningen ligge mer korrekt og stabilt enn med kløv – gleder meg til å prøve! Her er det hundekjørerne Kine Skaugen og Mona Kolstad Gregersen som tester vesten.

I går kveld var jeg hos Nordisk heste- og hundeterapiskole (NHT), som hadde invitert utøverne de sponser til en hyggelig kveld som både bød på mange overraskelser og nyttig læring!

NHT sponser meg personlig, i tillegg til treningsgruppen jeg trener i, Åsmarka blandede. Det er et samarbeid jeg setter stor pris på! Hos Line Østerhagen får hundene god oppfølging hvis det dukker opp skader eller «grums» i kroppen, og hun hjelper meg med å sette opp et godt treningsprogram for de firbeinte atletene.

Kvelden startet med utdeling av innholdsrik goodiebag, som blant annet inneholdt en flott jakke, klippekort på vanntredemølla, vektvest, plansjer, struper til hundene og kjølepakke. Vi fikk også et foredrag som handlet om de vanligste skadene innen våre hundesporter, hvordan de kan forebygges og litt om trening av hund. Supert!

Nyttige plansjer om skjelett, muskler og triggerpunkter. De skal opp på veggen i treningsrommet!
Klippekort på vanntredemølla var vi også så heldige å få!
Coldpack til å kjøle ned hvis uhellet skulle være ute.
Struper til hundene! Veldig populært!
Line Østerhagen holdt foredrag om skadeforebygging og trening.

Både Jess og Tequila skal på sjekk før sesongen førstkommende tirsdag. Vi krysser fingrene for at alt er i orden! Før det står Os Agilityfestival for tur i helgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *