Tirsdagsøkt i Odalen

Fornøyd med seg selv!

Ja, vi elsker tirsdagene våre! Nå har jeg hatt fri på tirsdager i en måned, og en helt ny verden har åpnet seg. Jeg har tid til mer, og jeg har mye mer overskudd. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg trappet ned jobbingen litt!

Noe av formålet var å kunne få muligheten til å trene for andre innimellom, ikke bare surre rundt oppi skogen alene. Denne tirsdagen dro jeg og Jess til Jan Egil Eide i Odalen sammen med Mette og hundene. Vi fikk prøvd oss på en morsom bane, der dette var blant favorittmomentene å få til:

Selvstendigheten og hinderfokuset må bli bedre, men det skal nok komme seg med litt trening!

Tequila fikk en økt med felt og slalom hjemme. En liten treningskonkurranse mot Max ble det også (hvor Tequila heldigvis vant 😉 )

Endelig er snøen borte, og hinderne hjemme kunne tas fram igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *