Det så veldig lovende ut, helt til…

Er det ikke hunden, så er det eieren!

…jeg skled ikke bare en, men to ganger! Det sendte oss rett ned fra en fjerdeplass i uttaket sammenlagt til en sjuende. Skuffende, så klart, men når det snur så fort i løpet av to dager, kan det snu minst like fort igjen på neste uttakshelg i Trondheim! Vi krysser fingrene for bedre resultater da, slik at vi kan få den lagplassen i VM som jeg ønsker meg!

Den komplette oversikten over hvordan uttaksekvipasjene ligger an finner du her.

Slik ble helga, kort oppsummert:

  •  Agility lørdag: 5. plass, feilfritt
  • Hopp lørdag: 4. plass, feilfritt
  • Agility søndag: Disk
  • Hopp søndag: Disk

Lørdagen er jeg veldig fornøyd med. Farten var ikke den beste, men Tequila hadde ingen problemer og var veldig fin å føre! Vi får fortsette å pushe fart framover, samt jobbe litt med slalomen, hvor vi taper MYE tid… Dro til og med på oss en disk på grunn av slalomen i dagens hoppløp

Mye bra, og noen ting som ikke var så bra. Uflaksen fortsatte litt til, men nå håper jeg den er brukt opp!

Les også: …nok uflaks nå…?          Les også: NEI, NEI, NEI! Ikke nå igjen…

Tusen takk til alle som bidro med isposer og det hele når ankelen ble trøblete etter agilityløpet! En spesiell takk til Nina Hansen som både tapet meg og lånte bort støttebandasjen sin, slik at jeg kunne løpe hoppløpet uten problemer!

Dagens innkjøp, ny pipeball! Tequila (og jeg) måtte jo ha trøstepremie 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *