Tequila kom til finalen!

Tequila har vært stabil og hatt bra fart gjennom hele konkurranseuka i Danmark! Foto : Maja Rokavec.

Blant 89 hunder fra alt fra Japan til Danmark klarte Tequila å bli 10. beste hund sammenlagt før finalen i Dania cup. De 15 beste gikk videre til den gjeve finalen, og der endte vi på en 8. plass med et feilfritt løp.

Det er alltid morsomt å løpe finaler! Masse liv på sidelinjen liker både jeg og Tequila, så for en liten stund følte vi oss ikke like slitne som vi faktisk var 😉

Både Jess og Tequila har gjort en super innsats gjennom hele uka. Jess har vokst i løpet av disse dagene, og vist mange gode tendenser (selv om det også hr vært en del bloopers). Hun har vært helt i toppen tidsmessig, og det er gledelig å se. Smårusket ellers skal vi trene for å få gjort noe med. Men hun har levert noen supre felt på bommen både rett fram og i sving. Ett meget tynt og ett dårlig hvor jeg tok henne tilbake også. Med Tequila har jeg brifet banene slik at jeg virkelig har kunnet utfordre tunnelsuget hennes, som har ødelagt noen løp i vår. Det gikk veldig bra – en god bekreftelse før vår neste konkurranse, som er nordisk mesterskap!

Nå har hundene fri en uke med verdens beste hundepasser Linda, og jeg skal lade batteriene på Island 🙂

Både to- og firbeinte har godt av å lade batteriene litt nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *