Dette blir den største utfordringen på nordisk

Nytt underlag for mange. Knall å løpe på, men slalomen blir en utfordring.

Da er vi på plass i Stockholm, og det norske laget har gjennomført trening og veterinærsjekk.

Underlaget i hallen er matter, og det er det mange av oss «nordbaggar» som ikke har prøvd før. Mitt førsteinntrykk var at det var utrolig behagelig å løpe på, både for hund og fører! Litt uvant i begynnelsen, men det gikk seg til. Utfordringen blir imidlertid slalomen. Tequila stoppet nesten opp, og kikket til og med opp på meg for støtte – ikke likt henne! Det nye underlaget ble nok veldig rart for noen av hundene. Derfor veldig fint med trening i forkant av slike mesterskap, slik at man får testet, og tenkt ut løsninger på eventuelle utfordringer som viser seg å komme! Så i kveld skal slagplanen legges. Jeg tror jeg skal ligge tett på henne (ikke løpe fra som jeg vanligvis gjør for å pushe fart. Å være bevisste på utfordringer er viktig, men vi lar oss ikke»rive ned» av dem! Jeg har trua på at dette blir bra 🙂

Jeg gleder meg til i morgen, og til å komme i gang! Mesterskapet streames live for de som vil følge med. Adressen deler jeg på AgilityJeanette-siden på Facebook 🙂

Nå – et godt måltid og hvile!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *