Disse skal vi trene for i høst!

Både jeg og Jess har masse å lære, og gleder oss til kurs 😀 Foto: Malene N. Jensen

Høsten er her, og konkurransesesongen er (dessverre) snart på hell. Da er det fint å få med seg noen kurs!

Jeg og Jess er allerede i gang med onlinekurs i hoppteknikk med Ingerid Klaveness. Hopphindre er de det er mest av på en bane, så å utføre dem på en best mulig måte er både lønnsomt resultatmessig, i tillegg til at det skåner hunden. Vi starter også på modul to av selvstendighetskurs senere i høst.

Snart kommer også Veronika Herendy fra Ungarn til Åsmarka blandede for et nytt handlingkurs. Liker banene hennes veldig godt, og gleder meg veldig! «Stamtreneren» vår, Andy de Groote fra Belgia, kommer også på besøk i desember. Alltid mye nyttig å plukke opp der!

I månedsskiftet oktober/november går turen til Tyskland. Først og fremst for å konkurrere, men vi skal også trene for Tobias Wüst, muligens flere, i løpet av oppholdet.

I tillegg kommer de ukentlige treningene med Åsmarka blandede.

Tequila er best når hun trener minst mulig og når ting gjøres på hennes måte. Økter på kurs blir for lange, derfor blir det heller ikke i år kurs på henne. Vi fokuserer heller på hennes arbeidsoppgaver hjemme og på blandedetreninger – det er en oppskrift som har gitt gode resultater tidligere!

Bare å glede seg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *