Jeg har meldt meg på triathlon – MED hund!

Kickbike er en av øvelsene i Tridog.

Søndag skal vi til Åstjern for å konkurrere i Hadeland trekkhundklubbs TriDog – triathlon med hund!

Første etappe er med sykkel eller sparkesykkel. Å sykle med Jess tør jeg rett og slett ikke, derfor blir det sparkesykkel på oss, selv om det går litt saktere… Akkurat det får konkurranseinstinktet bare tåle! Prioriterer heller å overleve.

Andre etappe er svømming. Heldigvis ikke mer enn 100 meter, men har på følelsen at det kan bli mer enn nok i et iskaldt tjern. Værmeldingen viser også en rimelig uggen lufttemperatur og fuktig vær.

Til slutt er det løping, og gode muligheter for å få tilbake varmen.

Her er en video fra en lignende konkurranse:

Arrangementet er det første av sitt slag her til lands, og jeg håper det blir flere!

Veldig forberedt er vi ikke, da jeg meldte meg på under en uke før selve konkurransen. I utgangspunktet hadde vi nemlig ikke mulighet til å delta, men når datoen plutselig var endret klaffet det med resten av programmet.

Vi gleder oss! (Tror jeg).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *