Seier og ny type bom

Jess skuer ut over banen.

Tirsdag var vi på uoffisiell konkurranse på Floorbanen i Stange. Kjempefint å få muligheten til å trene på nye steder!

En viktig grunn til at jeg reiste var for å teste bommen, som har litt glattere underlag enn det vi er vant til. Siden det hadde regnet ville jeg være litt ekstra forsiktig, så stoppet før bommen og startet henne på nytt, slik at jeg var sikker på at hun ikke skulle komme skjevt på og skli. Med sving etter feltet var det ekstra krevende. Hun bommet på første forsøk, og jeg tok den om igjen, men ny feil. Satte henne deretter på nedgangen, og ikke treff der heller… Vanligvis justerer hun seg fint når jeg korrigerer, men her var det tydeligvis noe som vi må jobbe mer med!

Nytt underlag å løpe på, veldig myk grus, fikk vi også testet. Veldig nyttig, og jeg er fornøyd med at Jess ikke rev selv om det hun løp på var litt uvant!

Hun vant hoppklassen (til tross for en vegring i slalom), og fikk med seg litt snadder hjem i premie – juhuu!

Nå teller vi ned til offisielt agilitystevne i Arendal 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *