…og dette sa verdensmesteren om Jess!

Jeg og Jess har vært hos Tobias Wüst og trent i dag!

I dag har vi vært hos selveste verdensmester Tobias Wüst for å trene – kjempemoro!

Ikke overraskende fikk vi en utfordrende bane, som jeg skal legge ut video fra senere.

Jess fikk skryt for svingene og feltene sine på både bommen, mønet og vippa – veldig morsomt! Han syntes også hun var flink til å jobbe tett, men at det også må trenes litt mer på å kunne sende fra avstand. Fant også ut at vi må trene på langhopp med sving, for det kuttet Jess «elegant»… Timingen min må også bli bedre enn den er i dag, men når den sitter, DA blir det bra.Fikk også tilbakemelding på at inn-kommandoen var solid – wow! Hvem skulle trodd det for litt siden, hehe. Ikke jeg i allefall, men det er noe vi har trent MYE på! Godt å se at det betaler seg.

I aksjon! Foto: Claudia Zenner.

I går trente vi sammen med Claudia Zenner, som har søsteren til Jess, i Mendig. Det var veldig greit å brenne av litt krutt før treningen med Tobias, siden Jess har gått fint lite agility de siste ukene! Vi jobbet blant annet med felt, og jeg fikk god hjelp fra Claudia til å utfordre med blindbytter og andre ting jeg ikke får gjort alene hjemme og i den litt trange hallen vi har. Gull verdt!

Nå står fem dager med stevne på planen. Mandag blir det halv stevnedag og running contacts-trening hos Mona Grefenstein om ettermiddagen.

En intens, men lærerik og spennende uke i verdens råeste agilityland er i gang, johoo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *