Running contacts-trening hos Mona Grefenstein igjen!

Full fres i ridehallen på Hof Grefenstein!

I dag har vi vært hos Mona Grefenstein for å trene på running contacts!

Hun syntes utviklingen hadde vært stor siden vi var innom for ett år siden, og det er selvsagt veldig morsomt å høre! Mona så oss også i påsken, da Jess var demo-hund på et foredrag hun hadde om running contacts.

Vi trente en del på slake svinger, som jeg har slitt litt med. Jess treffer ofte, men treffene er for høye.

Kom fram til at jeg må utfordre henne i statisk posisjon sideveis og variere på denne før jeg legger på fart igjen. Fikk også trent på litt mer fart og avstand enn vi har mulighet til hjemme – helt supert!

Fått mange spennende ting å trene på gjennom vinteren, og det gleder jeg meg til å ta fatt på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *