Ikke ta med smittefarlige hunder til Dogs4All!

Jess og jeg oppfordrer alle syke eller potensielle smittebærere til å bli hjemme!

Da har også Jess blitt en av de mange hundene som er rammet av kennelhoste. Dermed blir det ikke Dogs4All på henne – heller ikke på noen av mine andre hunder.

Har du syk hund, eller en syk hund i flokken – la dem bli hjemme!

Les mer om kennelhoste her.

For min del blir det nå en måneds tid med selvpålagt karantene. Først om en drøy uke vet jeg om Max og Tequila har blitt smittet av Jess. I tillegg kan hunden være smittebærer en tid etter at symptomene har opphørt. Vi vil ikke bidra til ytterligere spredning av denne bølgen!

Veldig kjedelig å få syk hund, men det ser heldigvis ut til at formen kommer seg raskt. Hosten var stygg i går, men allerede i dag virker Jess mye bedre. Klasse 2-debuten får vi ta senere – en konkurranse er IKKE viktigere enn hundenes helse!

REKLAME:

Selv om hundene blir hjemme skal jeg til Dogs4All for å hjelpe NKK og Agria med sosiale medier under arrangementet, samt bidra til AgriaTV, som streamer live fra landets største hundefest. Det blir spennende!

Følg sendingen på agriatv.no!

Husk å dele dine Dogs4All-bilder på Instagram med #D4A17 og #agriatv, så kanskje vi deler ditt bilde på AgriaTV i løpet av helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *