Dyp snø = super (og gratis) treningsmulighet!

Tequila koser seg i snøen!

Det har kommet mye snø over store deler av landet de siste dagene, og det gir en super (og gratis!) mulighet til å trene hundene våre!

Det å gå i dyp snø er god trening for en hundekropp. Den løfter beina sine høyere enn på flatt/hardtunderlag, jobber med hele kroppen, og må i tillegg skyve når den beveger beinet framover. Litt på samme måte som den er nødt til i vann. Det kan altså sammenlignes  med  for eksempel vanntredemølletrening. Derfor brøyter vi skogsstiene våre med et smil om dagen 🙂

Max er også med, men han går stort sett bakerst i den ferdig tråkkede stien. Man må huske å ikke overdrive, særlig for hunder som kanskje ikke er i toppform fysisk. I en alder av nærmere 11 år får Max derfor lov til å ta letteste utvei 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *