Det kan ta flere år å bli et team…

Ikke alltid like lett å forstå hverandre! Foto: Claudia Zenner.

…men en dag er det verdt all jobbingen, og det punktet føler jeg virkelig nærmer seg nå!

I dag har jeg og Jess vært på stevne. på Kløfta. Napp fikk vi ikke med oss hjem, MEN jeg er veldig godt fornøyd med begge løpene! Nå er logget på det samme nettet, og det er utrolig moro – jeg gleder meg virkelig til de neste stevnene, og til å se hva resten av sesongen bringer!

I agilityløpet fikk Jess en videre sving enn jeg hadde regnet med og tok dermed et hopp fra baksiden. Jeg handlet rett og slett den delen av banen for dårlig, så fortsatte som om ingenting hadde skjedd (at folk på sidelinjen ikke skjønte at jeg hadde disket tar jeg som et godt tegn 😀 ). I hoppløpet løp hun inn i slalomen på pinne to, men det gjør ikke stort når Jess både var fokusert i startområdet og god å handle.

Nå vet jeg litt mer hvor jeg har henne, og hun vet litt bedre hvor hun har meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *