Er det MULIG å være så dum…?!

Hoppende klar Jess på Dania cup.

I helgen har vi vært på stevne i Mjøndalen, og det ble ingen resultater å skrive gjennom. Det er heller ikke det verste – det verste er at jeg slurvet med kriteriene mine!

Argh – hvordan er det MULIG å være så dum…?!

Jess kan være i overkant ivrig på start, derfor har jeg vært veldig streng på tjuvstarter. Å ta henne tilbake nytter ikke, derfor har jeg gått av banen når det har skjedd, og det har hatt den ønskede effekten. MEN i Mjøndalen lot jeg henne tjuvstarte ikke bare en, men to ganger! Ble rimelig irritert på meg selv etterpå, så det skal ikke skje igjen… Litt unnskyldt var Jess, siden det var trangt om plassen og skjedde masse bak henne. Men uansett – kriteriet mitt er å bli til jeg sier «ja», og det kan jeg ikke «slække» på uansett hva som skjer rundt.

Skjerpings til neste gang! Det blir uoffisiell påskekonkurranse i Kongsvinger – super treningsmulighet for Jess. Tequila måtte trekkes derfra på grunn av den vonde muskelen, men vi kan forhåpentligvis starte opptrening denne uka. Sjekk i kveld – fingers crossed!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *