Jeg har holdt foredrag om løpende felt :O

I kveld har jeg holdt foredrag om løpende felt for denne fine gjengen!

Vi i Åsmarka blandede skal kjøpe nytt kunstgress, derfor har vi vridd hjernene våre for å finne smarte måter å tjene noen kroner på. Små kurs og foredrag er noen av tiltakene, og alle inntektene går til nytt gress. Derfor er jeg veldig glad for at så mange møtte opp!

Å skulle si noe vettugt om et så omfattende tema på en times tid er jammen utfordrende… Mange små detaljer som helst bør huskes, og prøve å formidles på en noenlunde forståelig måte. Følte det ble VELDIG rotete og at jeg burde ha sagt mye mer, men håper at de som kom i alle fall fikk et inntrykk av hvordan jeg har trent felt, og kanskje kom ett skritt nærmere en beslutning om det er noe de vil lære mer om/prøve seg på eller ikke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *