Mine fantastiske hundepassere!

Annette og Jess etter en tre mils løpetur sammen!

Jeg liker å reise, men hadde aldri klart å nyte en ferie uten hundene dersom jeg ikke var helt sikker på at de hadde det bra. Heldigvis har jeg noen fantastiske hundepassere, som jeg vet at hundene storkoser seg hos!

Vanligvis er de hos foreldrene mine om jeg skal bort. Det er helt perfekt – de bor ved siden av meg, og stiller (nesten) alltid opp! Hundene får alt de trenger og kan være i kjente omgivelser. Denne gangen skulle imidlertid mamma på utstilling i Danmark, dermed måtte jeg ty til alternativer da jeg skulle til Kroatia i fem dager med Chris. Det å ha en utenlandsk kjæreste medfører litt mer reising enn hva jeg har gjort tidligere, og desto større behov for hundepass!

Å lesse alle tre på en person kan fort bli litt mye, og alle tre har ganske ulike behov. Max dro til et av sine ytterst få favorittmennesker her i verden, nemlig Linda. Hun har to hunder selv og passet på en tredje, men det hindret henne ikke i å ta imot selveste Knugen til å herske over flokken. Det strømmet på med herlige snaps av en grå liten gamling som storkoste seg med masse oppmerksomhet 🙂

Tequila fikk herske over en stor flokk med spitzer og en sheltie hos oppdretterne sine, Mette og Jon. Hun har løpt rundt i en stor hage med de andre og kost seg i det deilige været. Hun hadde virkelig godt av å være i en stor flokk for noen dager, og det var kjempegøy å se video av henne i farta sammen med de andre underveis i oppholdet! Da jeg hentet henne var hun til og med badet, stelt og så mye finere ut enn hva jeg vanligvis klarer å få henne – for en service!

Jess bodde hos Annette, Andrè, deres flokk whippets og to små barn. Annette er usannsynlig sprek, og de to har kost seg sammen på både løpeturer og sykkeltur. Perfekt! Jess har også fått være med på rettbanetrening med racerhundene, og lært seg hva menneskebarn er for noen spennende skapninger. Like ren som Tequila var hun ikke da jeg hentet henne, haha, men utvilsomt lykkelig etter tre mils løpetur med tilhørende gjørmebad tidligere på dagen!

Jeg setter enorm pris på at jeg har så mange fine folk å «parkere» hundene hos når det er nødvendig – TAKK <3

Hundene ble byttet ut med avdankede veddeløpshester i Kroatia.
Litt trim ble det selvsagt også, med uttak rett rundt hjørnet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *