Første terrengløp på ørten år!

Da jeg var aktiv langrennsløper var jeg stadig vekk med på terrengløp for å holde formen oppe gjennom sommeren. Det er imidlertid MANGE år siden! Men – tirsdag kastet jeg og Jess oss med på terrengløp på Brøttum. Veldig greit å kunne ha med hund!

30 stykker var med, og vi løp i mål på tiden 26.03. Runden var fem kilometer lang. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente meg av form, og kjente ikke løypa, derfor disponerte jeg ikke løpet så bra heller. Da jeg kom i mål hadde jeg mer å gå på, men sånn er det når man er livredd for å bli sliten for tidlig 😛

Jess ble belønnet med et bad i Mjøsa. Hun stupte ned i sølepytter underveis i løypa også for å kjøle seg ned – skikkelig digg. En av dem dro hun meg delvis uti slik at skoene mine ble våte og jeg endte opp med et skikkelig gnagsår… Jaja – det gror vel til neste gang 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *