Når det begynner å brenne mellom beina dine på brifing…

…da vet du at et eller annet ikke er helt som det skal! Da jeg sjekket etter brifing så jeg noe som så ut som to gnagsår på innsiden av lårene, og det brant mer og mer. Rundt sårene var det noe hvitt som hadde etset seg gjennom huden min.

Like før hadde jeg iset ned en hund som hadde hatt et stygt krasj med mønet. Isposen hadde jeg i fanget, med et kjøledekken mellom den og hunden. MEN isposen hadde et hull i seg, og innholdet lakk tydeligvis ned på beina mine. Kjemikaliene i isposen fikk kost seg skikkelig med huden min før jeg oppdaget hva som hadde skjedd, og da var det for sent.

Heldigvis kom en reddende engel fra Trysil raskt til, og det bar rett til en bobil for en provisorisk vask og skifting til lånte klær. En salve fikk jeg også på, før det bar bort til banen. Tequila var jo omtrent midt i klassen! Jeg varmet henne opp og løp hoppløpet vårt. Vi dro på oss en vegring, men hun løp knallbra takket være super heiagjeng på sidelinjen som pushet oss fram tross en noe breibeint gange! Det ble en vegring, men det holdt til en 7. Plass!

I agility tidligere på dagen løp vi oss inn til en super 2. Plass – utrolig kult at hun holdt så god fart i varmen, som hun vanligvis er var for!

Jess og jeg var ikke helt samkjørte i dag, men vi har trua på morgendagen!

Nå er en smertefull dusj unnagjort, og jeg håper lårene mine er litt mer fornøyde i morra!

En STOR takk rettes til Wenche for uvurderlig hjelp 😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *