DERFOR lyktes vi på uttaket, og endte opp med nordisk og VM-plass!

Juhuu, vi nådde målet om billett til nordisk og VM!

Les også: VM-klare åsmarkinger (Ringsaker Blad)

Vi kjempet virkelig for plassen, og i år følte jeg meg bedre forberedt enn noen gang tidligere. Aldri har vi vært så gode, og vi klinket til med fem feilfrie løp. Her er det jeg tror er «oppskriften» på at vi lyktes i år:

  • Vi har trappet opp styrketreningen, og kjørt den enda mer systematisk enn tidligere. Jeg har kjørt tre til fire økter med balanseball i uka, med spesielt fokus på å styrke framparten. Tequila har slitt med skader der tidligere, men det har vi klart å unngå i år. Øvelsene jeg tror har gjort det store utslaget for oss skal jeg vise dere i en egen blogg. Vi har også brukt vektmansjetter og kløv mer enn tidligere.
  • Vi har trent enda mindre agility. En kort økt i uka, kanskje to. Vi har også hatt uker helt uten agility. Vi snakker om rundt tre minutter i uka totalt. Dermed er hun supertent når hun står på startstreken.
  • Tequila har spurtet mer. Med Jess som personlig trener har hun lært seg å sprinte skikkelig, og jeg håper at den farten hun viser der også skal komme fram på agilitybanen.
  • Jeg er i bedre form enn før. Dermed er det lettere for meg å løpe mer og holde meg i bevegelse for å dra fart og skape best mulig linje for Tequila. Det er da hun er best! Selv om det veldig ofte betyr at jeg som fører må løpe den lengste vegen og ta andre veivalg enn «folk flest».
  • Jeg har blitt enda flinkere til å prioritere hvile! Både jeg og Tequila trenger mye ro, særlig gjennom så intense stevnedager som vi hadde på uttaket. Også om dette temaet kommer det egen blogg etter hvert.
  • De andre hundene ble igjen hjemme. Dermed kunne Tequila være midtpunktet for alt, og det elsker hun!

Nå er det bare å fortsette finjusteringen fram mot mesterskapene i Finland og Sverige.

Gjett om jeg gleder meg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *