Denne stevnehelgen kan vi leve lenge på!

Jess begynner å bli mer stabil! Foto: Claudia Zenner

I helgen var vi på stevnet til Årdal hundeklubb. Det var ikke bare de fantastiske omgivelsene som gjorde stevnet minneverdig. Begge hundene klinte også til med supre løp!

Tequila var bare meldt på lørdag, og hun vant begge løpene! I hopp delte vi plassen med treningskamerat Kari – utrolig godt gjort å løpe inn på samme hundredel, selv med to vidt forskjellige løsninger på banen!

Delt førsteplass! Foto: Beate Harms

Jess har kommet gjennom alle løpene sine for første gang. Dessverre med noen småfeil som gjorde at det ikke ble napp, men det gjorde egentlig fint lite når samarbeidet mellom oss føltes så bra! Hun rev et par steder, som var helt ok med tanke på at jeg begynte å mase. Hun fikk også sin første feltfeil på leeenge, men jeg tror rett og slett hun mistet balansen litt på oppgangen og at det er grunnen. Litt småtteri kan vi leve med, hun har blitt på start til og med! Nå gleder jeg meg ENDA mer til en uke med konkurranser i Danmark!

Helgen ble tilbrakt i telt.
Fantastisk stevneplass!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *