JAAA! Dobbeltseier i Danmark!

Dette kan vi bli vant til 😀

En uke på Jutlandia cup i Danmark er over, og til min STORE glede ble det mange gode løp med Jess. Vi fikk med oss to 1. plasser hjem, og napp i både agility og hopp, samt opprykk i hopp. Det var også flere gode løp med fem feil og beste tid. Jess viste utrolig mye bra, og det var SÅ gøy å løpe med henne!

Tequila gikk en full bane, men fikk stort sett fri etter det. Grunnen var at jeg syntes hun skled for mye på det tørre gresset, og jeg vil ikke risikere at hun blir skadet! Noen løp kjørte vi også egne fartsbaner uten sving. Helt grei og fin trening, men skulle veldig gjerne løpt flere baner med henne!

Deilige dager på stranda!

Litt tid til kos og trening ble det også, alt fra å jobbe med balanseputer til å løpe på stranda. Ferieuka har vært helt knall for både to- og firbeinte! Tusen takk til alle som var med på å gjøre den både innholdsrik og morsom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *