Kortreist seier på lørdag, langtur med dobbel disk på søndag

Jess debuterte i hopp 2 med seier og napp!

Med bare 20 minutters kjøring var det enkelt å dra til NKK Lillehammer for en dag med agility, og det ble jammen verdt den lille kjøreturen! I agility dro vi på oss en disk, men i vårt første hoppløp i klasse 2 ble det seier og napp!

Jeg var så overrasket over at Jess responderte så bra på «mit mit» kommandoen min, som betyr at hun ikke skal ta noen hindre. Brukte den da det lå en «faretruende» tunnel mellom to hopp. Så overrasket ble jeg, at jeg nesten glemte å sende henne ut på hoppet etterpå – der reddet hun meg!

Skulle nok brukt «mit mit» i Fredrikstad i dag også! Der ble det nemlig to strake disk. Jess var veldig gira i startområdet, uten at jeg helt forstår hvorfor, og satte av gårde med øynene i kryss på agilityløpet. Ikke overraskende føyk hun rett inn i samtlige tunnelfeller på banen. Og de hadde dommeren satt noen av, hehe.

Hoppløpet var bra, men en handler med dårlig timing sørget for at en «inn» ikke ble helt vellykket, og bikkja føyk inn i nok en tunnel… Så da var det bare å kjøre tre timer hjem igjen uten resultater i bagasjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *