Slik har vi det «backstage» på VM-arenaen!

Trening på gang!

Nå er vi der! I morgen braker det løs med åpningsseremoni og lagløp i Kristianstad, og vi gleder oss.

Dagen i dag har gått med til veterinærsjekk og trening.

Alle hunder må gjennom veterinærsjekk for å se at alt er i orden med vaksinasjoner etc, og for å se etter at hundene er friske og skadefrie. Vi kom gjennom uten noen form for anmerkninger! Deretter gikk vi ned i garderobene.

En jungel av garderober! 40 land deltar i VM, og alle skal ha sin lille plass.

Hver land får sin «bås». Der er det trangt om plassen, men det funker greit!

Vår base på arenaen!

Hvordan garderobene er har variert veldig. I Italia hadde vi et eget rom like ved inngangen til arenaen. Her derimot, er det bare noen sorte tepper som skiller vår base fra de andre landene, og garderobene ligger tre minutters gange fra arenaen. På vegen må man gjennom en rekke ganger – håper vi ikke går oss bort 😛 Vi må nok regne med at det blir en del støy i garderoben i år, derfor baserer jeg meg på å ha Tequila liggende i bilen så mye som mulig – der vil hun kunne slappe mye bedre av!

Ved inngangen til arenaen. Den lille gressflekken er til oppvarming.
…og slik ser det ut for utøverne når de kommer inn!

Så var det tid for trening. Som vanlig droppet jeg det. Jeg føler at jeg ikke får noe ut av det, og å brenne kruttet i hunden er ingen vits. Jeg vet at hun elsker å løpe på Jutagress, og jeg vet at hun bør klare hinderne – da stresser vi ikke med det! Jeg vil ikke risikere å få en dårlig opplevelse brent inn i minnet like før man skal stå på start i en så viktig konkurranse heller. Hvis hunden bommer på noe, som man kanskje ikke rekker å rette opp i løpet av det drøye minuttet man har til disposisjon, kan man jo bli litt stressa.

Tequila og Ellie har snust på toppen av pallen!

Nå er det bare å forberede seg mentalt på det som skal skje i morgen, og lade batteriene på best mulig måte. Ikke minst glede seg!

Vi er klare!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *