Kjære supportere: TAKK!

Ivrige nordmenn på tribunen!

Det å gå ut på arenaen og bli møtt av en STOR flokk med jublende nordmenn på tribunen er ubeskrivelig! Også i dette VM viser de norske supporterne at de er agilityverdenens beste til å heie!

Tusen hjertelig takk til alle sammen som har tatt turen til Sverige for å heie – det betyr masse for oss som er utøvere!

Les også: Alle som har ambisjoner om å delta i VM burde prioritere å reise til et som publikum

Hva ulike utøvere klarer å oppfatte av tilropene varierer veldig. Noen hører ingenting. Jeg er en av dem som får med meg alt som blir sagt – sjøl om jeg og Tequila er i «bobla vår». Dere aner ikke hvor mye det hjelper!

Les også: Slik har vi det «backstage» på VM-arenaen!

Selv om man kanskje disker eller gjør feil jubler supporterne over de gode øyeblikkene i løpet. De kan klare å snu en dårlig opplevelse til en god en!

De som følger med hjemmefra, og som gir støtte gjennom meldinger og hilsener er også gull verdt.

Dette har forøvrig vært en super dag å være Norge-supporter på, med flere gode løp å juble over. En ekstra stor gratulasjon til Ina og Wii som VANT hopp medium! Dette blir spennende i morgendagens finale…

Heia Norge!

Disse kjerringene har tatt turen fra Hedmarken til Kristianstad, bare for å heie på oss åsmarkingene. Da føler man seg ganske beæret! Linda, Inger Randi og mamma 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *