Denne helgen er verdenseliten samlet i Norge, og endelig skal Jess få løpe mot dem!

Fire ringer i Kongsvingerhallen.

I helgen er det Norwegian Open i Kongsvingerhallen! For noen har det pågått i to dager allerede. Ved å utvide stevnet og legge det helgen etter VM har man lyktes med å tiltrekke seg utøvere i verdensklasse fra 32 nasjoner, og endelig skal Jess få prøvd seg mot dem.

I fjor hadde hun vondt i øyet sitt, så jeg trakk henne. Året før løp vi bare noen hoppløp i klasse 1. Nå skal hun imidlertid få løpt litt mer! Det blir spennende! Tequila er også påmeldt, men om jeg løper med henne har jeg ikke bestemt meg for enda – det tar jeg på sparket hvis det passer seg. Kollisjoner mellom løp og stress orker jeg ikke, det synes jeg ikke er fair ovenfor hundene mine heller, Hvis jeg ikke har forutsetninger for å kunne gi dem max, kan jeg ikke forvente at de skal gi meg det heller!

Vi gleder oss 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *