Enten vinner vi eller så forsvinner vi. Vi forsvinner mest, men forsvinner stadig bedre :P

Da var årets Norwegian Open overstått! Skulle SÅ ønske at jeg og Jess hadde hatt mulighet til å være med torsdagen og fredagen også – vi skulle liksom hatt et par dager til, for i helgen har jeg hatt en skikkelig god følelse med henne!

Det første løpet lørdag var ikke det beste, men med en hund som har vært nedprioritert de siste ukene var det HELT greit. Øynene gikk litt i kryss og Jess var ekstatisk over å være på stevne igjen!

Samarbeidet ble bedre og det var flere gode elementer i hvert av løpene som fulgte. Fire disk ble det, men men – jeg har trua på at resultatene følger etter snart 🙂 I AG2 i dag kom vi på 22. plass. Vi hadde tiden 32.04 med en vegring hvor jeg måtte sende henne på hinderet på nytt. Beste tid i klassen var 29.17, vinneren hadde 29.53…

En stor takk til alle som har hjulpet til med å filme – er SÅ glad for å ha video av løpene, så jeg lettere kan se hva som må forbedres!

Neste stevne på planen blir Dogs4All, og Stovner. Jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *