En ukes treningscamp med noen av de beste skiløperne i landet!

Jeg og Chris på veg opp Puig de Major. Her med John Kristian Dahl og Tore Berdal fra Team Koteng. Foto: Rollerskimallorca.com

I en hel uke har vi fått være med Team Koteng på treningsleir på Mallorca i regi av RollerskiMallorca.

Team Koteng består av noen av de råeste langrennsløperne i landet, blant annet Vasalopp-vinner John Kristian Dahl, Astrid Øyre Slind som ble nummer tre i Ski Classics og Chris Jespersen som har OL-bronse i stafett.

Styrke på stranda!

Det var lagt opp til et tett program med rulleskiøkter hver dag, i tillegg til ettermiddagsøkt med alt fra løping og kajakk til slyngetrening.

Opp Sa Calobra.

Høydepunktet ble turen opp Sa Calobra, en ti kilometer lang snirklete motbakke i fantastiske omgivelser! Vi ble transportert til havna med seilbåt, også det var en opplevelse  i seg selv!

Opplegget var kjempebra, og utøverne i teamet var både hyggelige og imøtekommende – de delte villig av sin kunnskap om trening! Veldig glad vi fikk muligheten til å lære av dem i en hel uke! Også helt genialt å ha Manu fra Rollerski Mallorca med i følgebil, slik at man kunne hoppe inn hvis nedoverbakkene ble for bratte eller man trengte litt hvile.

Skal man bli bedre må man tørre å gjøre ting utenfor komfortsonen – dette var definitivt en slik ting! Og skulle Team Koteng trenge en litt annerledes utfordring med firbeinte lagkamerater vet de hvor de kan henvende seg 🙂

Løpetur i solnedgangen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *