For en utrolig kul overraskelse!

Reklame

Den falt virkelig i smak, for å si det på den måten!

I dag hadde sponsor Line Østerhagen ved Nordisk heste- og hundeterapiskole invitert meg og Mette til Brumunddal for å feire medaljene våre i Nordisk og VM-deltakelsen. Vanvittig hyggelig å bli satt pris på på denne måten!

Først dro vi ut og spiste middag, deretter ble det kake på klinikken. Og for en kake! Den var dekorert med både gress, hindre og ikke minst en hund – knalltøft! Innsiden var minst like fantastisk som utsiden – deilig sjokoladekake med bringebærkrem… WOW!

Satte stor pris på både kaka og oppmerksomheten! Dessuten er jeg ganske så sikker på at jeg og Tequila ikke hadde vært på landslaget uten all den hjelpen vi har fått fra Line. Hun har stilt opp for oss så fort jeg har sett at Tequila har hatt vondt et sted, og det har jo dessverre skjedd en del ganger at hun har skadet seg på de verst tenkelige tidspunkter… Gjerne rett før uttak og lignende. Vi slapp imidlertid å få vårsesongen ødelagt av skader i år, og grunnen til det er jeg ganske sikker på er endringene jeg i samråd med Line gjorde i treningsprogrammet til Tequila. Hvilke øvelser som hjalp oss skal jeg komme tilbake til senere.

Nå må jeg bare spise litt mer kake først, fikk den nemlig med hjem… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *