Høl er høl…!

I helga har en av dagene gått med til stevne på Kløfta, og det var tydelig at Jess var veldig glad for å løpe litt agility igjen, etter at muttern har vært på ferie i to uker! Men det siste, hoppløpet, er jeg veldig fornøyd med. Sånn bortsett fra at jeg måtte orientere meg et øyeblikk, hadde hodet og kroppen vendt feil veg, slik at Jess løp inn i heeelt feil tunnell da jeg sa «gjennom»… Men høl er høl, og hun gjorde jo bare som hun fikk beskjed om! Tusen takk til Jon for filmer i dag!

I dag har Jess også gått sitt første lagløp! Det skjedde sammen med søster Hurra og Streken. Det var bare Streken som innfridde resultatmessig, men vi satser på å komme sterkere tilbake! Helt super treningsmulighet å kunne løpe lag, det gleder jeg meg til!

Ellers har helgen gått med til feiring av farmors bursdag og forberedelser til tre hektiske uker på jobb. Men håper å rekke kurs med Andy de Groote kommende uke, og til helgen er det Dogs4All 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *