Kan en robot gjøre meg til en bedre agilityutøver? Det skal vi finne ut nå!

Hvert år går jeg gjennom hva som kunne vært bedre i året som gikk, og hvilke grep jeg kan gjøre for å forbedre disse punktene. Jeg prioriterer èn stor investering. I fjor var dette onlinekursene «Handling 360» Susan Garret og «Elite hundeeier» med Nordisk heste- og hundeterapiskole. I år ble det noe HELT annet.

Video er viktig for å analysere treningen, men når du ikke har kameramann og trener mye alene er det ikke lett å få fanget trening og konkurranser på video. Derfor har jeg siklet på en «automatisk kameramann» i et par års tid.

I år bestemte jeg meg for å investere i en robot som gjør at kameraet følger meg! Skikkelig kult. Jeg var spent på hvordan det ville funke, men selv med mitt gamle kamera som ikke kan brukes til alle mulighetene som finnes, deriblant automatisk zoom, er det MYE mye bedre enn alternativet – et statisk kamera i hjørnet hvor man stort sett ser en liten prikk som fyker rundt. Med denne roboten kan jeg se detaljene, og det er det jeg trenger for å bli bedre. Jeg gleder meg til å teste mer!

Jeg vil også kunne ha muligheten til live coaching med en instruktør hvor som helst i verden. Skikkelig kult!

Det funker såpass bra at jeg også kommer til å investere i et kamera som er kompatibelt med roboten etter hvert. Har trua på at dette kan gjøre en forskjell!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *