Ekstra trygghet med dyrlegen i lomma

Reklame

I dag har vi lastet ned FirstVet-appen, som Agria Dyreforsikring sine kunder har gratis tilgang til. Gjennom appen kan man prate med veterinærer og spesialister via en videosamtale på telefonen – en flott mulighet for dyreeiere på farten, når det dukker opp småting man lurer på!

Merker jeg at noe er akutt/alvorlig galt reiser jeg selvfølgelig til veterinæren med en gang, men hvis jeg blir usikker på et sår, løs mage eller et øye som renner er det supert å kunne rådføre seg med noen.

​Tjenesten er tilgjengelig uansett hvor jeg befinner meg, og det er åpent alle dager fra klokka 09.00 til 24.00. For dem som har forsikring hos Agria er det ingen begrensninger på antall samtaler, det er helt gratis, og man betaler heller ingen egenandel.

Agria har også en egen app, hvor man blant annet kan finne ut hvor nærmeste veterinær er. Den har jeg også lastet ned, siden jeg er mye på reise. På ukjente steder er det ikke alltid så lett å finne ut hvor man skal henvende seg dersom hunden plutselig skulle bli syk eller skadet!

Føler meg litt tryggere med disse appene i lomma!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *