Bli med på å gå rundt Sognsvann til inntekt for Norske Servicehunder og Solplassen!

Annonse

25. mai går vi sammen for en god sak!

For andre året er det klart for Hundepromenaden, et veldedig arrangement for hunder. For hver hund og eier som går rundt Sognsvann denne lørdagen, donerer Agria Dyreforsikring 50 kroner til Solplassen omplassering- og hvilehjem for eierløse hunder og Norske Servicehunder! Solplassen drives idealistisk og på frivillig basis, og Norske Servicehunder mottar ingen statlig støtte.

Meld deg på her eller send SMS med kodeord AGRIA til 2240.

Hundepromenaden arrangeres samtidig i Sverige, Finland, Danmark, Frankrike og Storbritannia – og totalt er det forventet over 7.000 tassende hunder denne dagen!

Etter turen rundt Sognsvann blir det spennende underholdning fra scenen i regi av den kjente radioprofilen, Niklas Baarli. Med seg har han sin gode, firbente venn Bjarne. FirstVet, Stovner Hundeklubb, Norsk Schnauzer Bouvier Klubb og dyrlege Elisabeth Blom. Jeg og Jess er også på plass for å snakke om og vise fram agility! Det var utrolig moro i fjor, kjempemange prøvde agility sammen med hundene sine!

Det blir i tillegg utsalg av fine Agria-produkter, og for de minste blir det hoppeslott, basketkurv og lykkehjul.

Det venter en doggiebag til de første 250 som passerer målstreken!

Arrangementet er selvfølgelig gratis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *