Løpeforbud funker dårlig nå

Den siste tiden har jeg hatt vondt i knærne, særlig det venstre. Særlig når jeg bremser eller løper i nedoverbakke.

I dag hadde jeg time hos den gode gamle fysioterapeuten min fra tiden som langrennsløper, og som ventet tok det ikke lang tid før han fant noe «grums». Både schlatters og beinhinnebetennelse var gjengangere i ungdomsårene, og nå har schlattersen våknet til liv igjen og det var noen ugreie sener. Fikk behandling, og skal tilbake på torsdag.

Fikk også beskjed om å ikke løpe. Lettere sagt enn gjort når det er en måned til uttak, og løping med brå start/stopp er ganske essensielt i finpussen framover…! Så det blir en mellomting. Jeg skal i alle fall skippe løpingen denne uka – fram til helgen i alle fall, da er det jo stevne i Sverige!

Enda godt det er jeg og ikke en av hundene som hangler! De vet jo ikke sitt eget beste, det gjør jeg 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *