Super stevnetrening i Sverige, til tross for at vi skippet fire løp

Jess og Felix på pallen lørdag! Felix rasket med seg enda flere sløyfer på søndag!

Denne helgen kjørte jeg og Kari åtte timer hver veg til Strömsund i Sverige for fire agilityløp lørdag og fire hoppløp søndag.

Vegen var lang og ensformig, men det rike dyrelivet med alt fra reinsdyr til storfugl underveis gjorde det underholdende lell!

Det var et trivelig sted vi kom til, og banene vi fikk var veldig fine! Fin flyt, og alle var over 200 meter – perfekt! I to av agilityløpene fikk vi også maks uttelling med bommen to ganger i samme bane, i tillegg til møne og vippe! Jess hadde supre treff på alle feltene – hurra! Hun hadde en tynn vippe vi fikk tatt opp igjen, også veldig nyttig. Vi fikk karret oss til en 2. plass i ett av løpene, tross vegring grunnet en særs utålmodig fører…

Søndag lavet snøen ned. Stevnet, som skulle startet klokka ni, ble utsatt. Vi var en flokk med driftige nordmenn som satte i gang med raking, og en time senere ble det stevne på bar bane! Jeg syntes imidlertid det var litt for glatt for både meg og Jess, derfor valgte jeg å droppe alle løpene. Siden jeg egentlig hadde løpeforbud OG var redd Jess skulle skade seg var det en lett avgjørelse!

Fikk uansett brukt løpene til noe nyttig ved å trene på startprosedyrer, som er en stor utfordring i forbindelse med uttaket, og dekk på start. Gull verdt! Reisefølget mitt sørget for å dra med seg en hel drøss med rosetter hjem, jeg var heldig som fikk plass på returen 😉

Litt over klokka 01 om natta parkerte vi hjemme, slitne som f…, men det var definitivt verdt en lang reise!

Mandag slang vi oss i bilen igjen og kjørte to timer tur/retur for blandedetrening i Odalen. Også da var vi hjemme i 01-tiden – lenge leve galskapen…!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *