Avgjørelsen om uttak eller ikke uttak for Tequila er tatt…

Tequila på Nordisk i Sverige. Foto: Koirakuvat.fi

Jeg har tenkt og tenkt – MYE! Vridd hjernen for å finne ut hva som blir det riktige å gjøre på uttaket i år. Satse alt på jokeren Jess, eller kjøre trumfkortet Tequila i tillegg?

Begge deler har sine fordeler og ulemper, men nå er valget tatt. Det BLIR uttak på Tequila!

Det blir en stor utfordring for meg, men det blir også innmari spennende. Jeg gleder meg! Jeg prøver å være realistisk foran årets landslagsuttak, men det er ikke lett å styre forventningene. Jeg VIL så gjerne! Samtidig må jeg ha i bakhodet at Jess trenger mer erfaring før hun er der jeg vil ha henne, og det er ikke sikkert veteranen Tequila klarer å hamle opp med alle de nye racerne. Heldigvis har det også sine fordeler å være veteran 😉

Oppkjøringen blir en ekstremvariant av det vi kjørte i fjor. Ingen agility. Hun har ikke løpt agility siden VM – kun hoppet og løpt «hindre» i skogen. Håpet mitt er at det skal gi en brennheit hund på startstreken. Kanskje så brennheit at hun flyr av feltene og suser inn i første og beste tunnell, men ingen vits i å spare på kruttet – all in or nothing 😀

Årets store utfordring ser heldigvis ikke ut til å bli skadet hund (denne sesongen heller – phu!). Føreren sliter imidlertid fortsatt med kneet… Jeg prøvde meg på stevne lørdag, men det gikk ikke særlig bra. Jeg kunne ikke løpe for full maskin, og det ble vondt om kvelden. Da var det bare å kaste inn håndkleet og droppe tre løp søndag – som hadde vært verdifull trening for oss…

Hva jeg gjør til helgen vet jeg ikke. Fredag er det og søndag har jeg meldt på Oslo hundeshow. Lørdag skal jeg vise agility på Agrias Hundepromenade ved Sognsvann. Med masse alternativ trening og litt forsiktighet håper jeg å holde det i sjakk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *