Stressa på startlister? Avhengig av å planlegge alt? Redd for å ha glemt noe? Alt du trenger er hunden din

Foto: Maja Rokavec

NM og landslagsuttak er rett rundt hjørnet. Om man tror det er mange spørsmål om startlister, tidsskjema og lignende på vanlige stevner er det ingenting mot for hvordan det vanligvis koker foran de aller viktigste konkurransene.

Selvsagt er det helt supert, og langt fra noen ulempe å ha full oversikt over det meste! Samtidig tror jeg det er viktig å ikke gjøre seg avhengig av å ha full kontroll til enhver tid. Det kan bli en svakhet man kanskje får svi for i mesterskap – eller på et helt vanlig stevne.

Du MÅ ikke ha akkurat det båndet. Du KAN løpe med andre sko. Det ER som regel mulig å flytte seg opp eller ned hvis det blir kræsj i to ringer, og du KLARER å løpe agility selv om du ikke rakk alle de ti minuttene av oppvarmingen din. Du og hunden din har gjort det ørten ganger. Dette er bare en gang til.

Alt du trenger å ha med deg på stevne og på startstreken er hunden din. Er den med deg og har det bra, ordner resten seg!

Pust ut, kos deg med treningskameraten din og kos deg! Gjør det beste ut av situasjonen. Det blir ikke bedre av å stresse og snu verden på hodet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *