Når man ikke klarer å prestere selv får man bare prøve å la seg inspirere av andre!

Foto: Nina Hansen

I helga har jeg og Jess løpt vårt første NM sammen! Det ble ikke akkurat noe for historiebøkene med to strake disk. Jeg får jobbe hardt den kommende uka med å ta lærdom av NM-helgen og erfaringene jeg gjorde der. Nyttige var de absolutt! Neste helg, på uttaket, blir utfordringene enda større. Da skal vi være et team som jobber enda bedre sammen. En dårlig generalprøve skal visstnok være bra…?

Heldigvis har vi treningskamerater som har klint til, og best av alle åsmarkinger var Marthe og Mila som tok bronse individuelt og sølv i lag! Stor stas!

Dagens finaler ble fulgt via livestream, og det var mange flotte løp å se! Jeg skulle så gjerne ha løpt selv, men når man ikke klarer å prestere selv må man bare prøve å la seg inspirere og motivere av andre! Det er ikke alltid like lett, men et lite spark bak trenger man også iblant.

Etter NM-sendingene bar det ut for en liten treningsøkt, for å prøve å hamle opp med dem som nådde målene sine i NM 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *