Trening med litt mer mening enn vanlig!

Tirsdag var vi invitert til Brøttum bo- og aktivitetssenter for å spre litt glede med en agilityoppvisning. Og det er få ting som sprer mer glede enn dyr! Tommel opp til VilMer i Ringsaker som sørger for morsomme aktiviteter og opplevelser! Der kan lag, foreninger og privatpersoner melde inn hva de kan bidra med, og institusjoner osv kan ta kontakt.

Jeg fikk høre at dette var noe flere hadde gledet seg til, og på balkongene satt mennesker som vanligvis ikke ville ut. Stor stas at vi kunne være et lyspunkt i hverdagen til beboerne!

Jeg hadde med et par hopp, en tunnell og fire slalompinner som jeg kjørte i ulike kombinasjoner med Jess og Tequila. Trærne i hagen ble også brukt. Etter oppvisningen tok vi en runde rundt for å hilse på publikumet vårt, både de som hadde kommet ut og de som var inne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *