I dag har jeg fått den nyeste investeringen av nyttige treningsverktøy, nemlig pipematte til felttrening!

Tidligere i år kjøpte jeg meg en kamerarobot, les mer om hva jeg synes om den og se den i bruk HER.

Matta kommer fra Tyskland, og har to sider med granulat i ulike farger. Jeg ønsker ikke at pipematta skal være target, derfor ønsket jeg farger som er like hinderne vi trener på til vanlig. Grå hadde de ikke, så jeg valgte rød/blå, som vi har tilgang på i hallen året rundt.

Når hunden tråkker på matta piper den, og det blir spennende å teste hvor lite som skal til. Fungerer den på Tequila også, eller bare på en stor hund som Jess? Det skal vi finne ut av etter hvert.

Piperen!

Matta dekker ca nederste fjerdedel av feltet på bommen. Ideelt sett skulle jeg ønske den var noe større, men forhåpentligvis kan enda strengere kriterie enn halve feltet (som jeg har i utgangspunktet) gjøre feltene enda bedre også.

Festes til bommen med borrelås. Dermed enkel å flytte rundt dersom man trener flere steder! Spent på hvor godt den sitter.

Hvorfor kjøpe en slik matte? Fordi jeg trener mye alene, og vil kunne trene felt uten å måtte se på hunden min!

Prisen er 120 euro om jeg ikke husker feil (tall og lenge siden jeg betalte, så KAN være jeg bommer grovt!)

Skal teste den og komme tilbake med en liten «anmeldelse» dersom det er interesse for det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *