Det var mye det det gikk i på dag to av kurset med russiske Tumanova! Vi fikk prøvd oss på en bane med litt hinderdiskriminering og avstand hvor du ble tvunget til å være flink til å ha beina vendt riktig veg, og holde deg parallelt med hunden – både tett og på noe avstand. Med litt trening kan man klare det på enda mer avstand, slik hun er så god på!

I løpet av kurshelgen fikk også beskjed om (for første gang) å ikke stikke fra når jeg skulle sende hunden fra meg, men heller bremse litt i forkant. Stikk motsatt av hva jeg har lært tidligere og hva all logikk i kroppen min skriker til meg, MEN det funket veldig bra!

Vil du lese og se video fra dag 1? Klikk her: Kurs med Svetlana Tumanova, dag 1. – Hvis hunden ikke får beskjed om å ta et hinder skal den ikke ta det, selv om det ligger i linja!

Vi fikk også øvd litt på at Jess må bruke ørene/øynene sine og ikke ta det hun synes passer best 😉

Masse, masse annet fikk vi også trent på. Jeg har samlet all treningen vår fra dag 2 i en LANG video, men for de som er interesserte håper jeg det kan være noe nyttig å plukke med seg;

Jeg synes Jess var kjempeflink! Noen pinner og litt smårusk ble det, men etter å knapt ha sett et agilityhinder etter uttak er jeg superfornøyd!

En stor takk til Beate som filmet – gull verdt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *